🔻تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی آذربایجانغربی بر عرضه فرآورده های خام دامی در ایام نوروز 1401 و ماه مبارک رمضان
🔹مدیر کل دامپزشکی آذربایجانغربی با اعلام این خبر گفت: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی همراه با رعایت دستورالعملهای بهداشتی ستاد کرونای استان به منظور کنترل انواع گوشت و فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه، رستورانها و غذاخوریهای فعال در ایام تعطیلات نوروزی با ساماندهی 43 گروه بازرسی بهداشتی دامپزشکی (18 گروه ثابت و 25 گروه سیار ) از تاریخ 14 اسفند 1400 تا 14 اردیبهشت 1401 در دو نوبت کاری در سطح استان آذربایجان غربی فعالیت خواهند کرد.
🔹دکتر خلیل زاده با بیان خطرهای انتقال بیماریهای مختلف بر اثر عرضه غیربهداشتی فرآوردههای خام دامی، از شهروندان خواست فرآورده های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه و از خرید گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی بستهبندی شده با برچسب مخدوش خودداری و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.
🔹وی همچنین گفت: ستاد اجرایی نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان مستقر در اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی با شماره تماس 04432778701 و سامانه ارتباطی 1512 از ساعت 8 صبح تا 2 بعدازظهر و از ساعت 14 تا 20 آماده دریافت و ارائه هرگونه راهنمائی و پاسخگویی به سوالات شهروندان است.