فرماندار پیرانشهر طی پیامی فرارسیدن هفته کتاب و کتابخوانی و کتابدار را تبریک گفت

فرماندار پیرانشهر طی پیامی فرارسیدن هفته کتاب و کتابخوانی و کتابدار را تبریک گفت

 

بسم الله الرحمن الرحیم

کتاب و کتابخوانی از دیرباز نقش بسزایی در افزایش آگاهی جوامع داشته است و منشأ خردورزی و ترویج اندیشه های بزرگ و ایده های متعالی و ارزشمند بوده است.

بی شک در جوامعی که از فرهنگ و تمدن غنی برخوردار هستند کتاب به عنوان عنصری حیاتی و تاثیر گذار چراغ راهی برای رسیدن به اهداف بزرگ انسانها و انتقال مفاهیم ارزنده به نسل بشر است.

اینجانب ضمن گرامیداشت بیست و نهمین دوره هفته کتاب و کتابخوانی و کتابدار این هفته را به  مردم شریف و هنردوست شهرستان ، دست اندرکاران حوزه کتاب و کتابخوانی خصوصا نویسندگان، مولفین و ناشران پرتلاش منطقه که با عشق و شوق فراوان دست به قلم شده‌اند و آثاری ارزشمند از خود بر‌جای می‌گذارند و همه فعالان توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی که بدون هیچ چشم داشتی، در راستای وظایف فرهنگی خود تلاش می‌کنند،تبریک عرض می‌کنم.

بهروزی و سرافرازی همه قلم به دستان حوزه نویسندگی شهرستان پیرانشهر را ازدرگاه ایزد منان خواستارم.

 

‌                خضر کاک‌درویشی

         فرماندار شهرستان پیرانشهر

 

📆 سه‌شنبه 24 آبان ماه 1401